Pikisaarentie 20 G:n yhteistoimitila on nyt Pikihubi

IMG_8897Viisi vuotta on kulunut siitä, kun As Oy Oulun Pikitörmän piha valmistui osoitteeseen Pikisaarentie 20. Sitä edelsi useat tarmokkaat suunnitteluvuodet ja hakemuksen jättäminen Oulun kaupungille. Yhtenä tärkeänä kulmakivenä suunnitelmissa oli yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, mikä on myös Pikisaaren hengelle tunnuksenomaista.

Tätä hienoa perinnettä on huoneistomme yhteistilan ensimmäinen vuokralainen Saga Vera jatkanut yhteistoimitila-tyylisen toiminnan muodossa. Saga Vera tunnetaan erityisesti monien hyvien elokuvien suomennoksista ja heidän alivuokralaisina on toiminut muun muassa luovan alan toimijoita kuten Lingustin.

Vuokrasopimus kuitenkin nyt päättyy kun Saga Vera muuttaa pääkaupunkiseudulle. Heidän alulle pistämä yhteistoimitila-toiminta kuitenkin jatkuu uudella nimellä: Pikihubi. Ensimmäisten joukossa uuden nimen alla toimivia vuokralaisia on mm. hyvinvointiverkkovalmennuksia tarjoava Maikki Marjaniemi Valmennukset.

Haikein tunnelmin päätämme yhden luvun mutta iloisina aloitamme myös uuden!